Aktualne informacije

Delamo po lastnem programu učenja plavanja, ki temelji na postopnosti in učenju preko igre. Zaradi tega naši otroci z veseljem prihajajo na vadbo, hkrati pa izredno hitro napredujejo v osnovah plavanja. Neplavalci se učijo lebdenja in drsenja z osnovami tehnike prsno, kravl in hrbtno. Plavalci pa se izpopolnjujejo v osnovnih tehnikah prsno, kravl in hrbtno. PRIDRUŽITE SE NAJBOLJŠIM PROGRAMOM UČENJA PLAVANJA AQUA!

12 urni tečaj plavanja: Pričetek 12. 3. 2017

12 urni tečaj plavanja

Spomladanski tečaj plavanja je namenjen otrokom starim od 4 do 8 let.

Program traja 12 ur in poteka ob NEDELJAH od 15.45 do 16.45 ure na kopališču TIVOLI.
Otroke razporedimo v majhne homogene skupine glede na znanje in na starost. v skupini je od 3 do 6 otrok na enega učitelja plavanja. Mlajši kot so otroci, manj je otrok v skupini.

Učenje na vseh nivojih poteka na prijeten in strokoven način. Otroci spoznavajo zakonitosti vode, se prilagodijo na vodo, učijo pravilnih tehnik plavanja, ključno pa je, da v vodi uživajo. Otroci uporabljajo različne plavalne pripomočke (deske, valjčki, črvi, potopljive igrače, blazine, zlaganke,…), podpornih pripomočkov kot so rokavčki ali obroči pri nas ne uporabljamo. Učenje neplavalcev in slabših plavalcev vedno poteka v nizkem bazenu, saj le tako lahko zagotavljamo res kvalitetno učenje in prilagajanje otrok na vodo. Skupine glede na starost in znanje plavanja otrok štejejo od 3 do 6 otrok na enega izkušenega učitelja plavanja!

Tečaj plavanja se prične v nedeljo 12. 3. 2017.

Pridružite se najboljšim programom učenja plavanja Aqua!

Več informacij tukaj …