Spomladanski tečaj plavanja – 12 ur

Spomladanski tečaj plavanja je namenjen otrokom starim od 4-8 let.

Program traja 12 ur (12 x 60 min) in poteka ob NEDELJAH od 15.45 do 16.45 ure na kopališču TIVOLI.plavalne_igre
Otroke razporedimo v majhne homogene skupine glede na znanje in na starost. V skupini je od 3-6 otrok na enega odličnega učitelja plavanja. Mlajši kot so otroci ali manj kot znajo plavati, manj otrok je v skupini.

Pričetek tečaja je 3.3.2019, zaključek 26.5.2019 (skupaj bomo 12 nedelj, tudi velikonočno, prvomajsko nedeljo 28.4.2019 pa spustimo)
Cena 12 urnega tečaja
: 130,00€ + 10,00€ članarine
(drugi in vsak naslednji otrok ima 10% popust na vadnino)

Prijave zbiramo do zapolnitve mest preko PRIJAVNICE spodaj

Program temelji na intenzivnem in sistematičnem učenju plavanja. Učenje poteka v nizkih bazen kopališča Tivoli, kjer otroci samostojno stojijo!

Cilj 12 urnega tečaja za otroke neplavalce je, da se prilagodijo na vodo in osvojijo lebdenje in drsenje na vodi ter naučijo osnove udarcev kravl, hrbtno in prsno. Skupine bodo zaradi načina dela majhne, od tri do pet otrok na enega izkušenega učitelja.

učenje čolnička

Cilj 12 urnega tečaja za otroke, ki že plavajo je, da se izpopolnijo v vseh treh tehnikah plavanja in se naučijo pravilnega plavanja z izdihom v vodo v tehnikah kravl, prsno in hrbtno. V skupinah plavalcev bo med štiri do šest otrok na enega izkušenega učitelja.

Najpomembnejše pa je, da vsi ti programi potekajo v nizkem, šolskem ali otroškem bazenu Tivoli, kjer otroci sami premagujejo lastno težo in ovire, brez podpornih elementov (te uporabljamo le za učenje določenih gibov) 

PRIDRUŽITE SE NAJBOLJŠIM PROGRAMOM UČENJA PLAVANJA AQUA!

Prijave zbiramo preko E-PRIJAVNICE do zapolnitve mest

Prijavnica za spomladanski tečaj

Fields marked with an * are required