Aktualne informacije

Plavanje za odrasle – od začetnikov do super plavalcev

PROGRAME ZA ODRASLE IMAMO RAZDELJENE NA TRI SKLOPE – PROGRAME:

Prvi program je namenjen ZAČETNIKOM, ti so lahko neplavalci ali pa so plavalci in do sedaj še niso osvajali tehnike plavanja prsno, kravl in hrbtno. Program poteka na treh stopnjah (začetni 1, začetni 2 in nadaljevalni) v ločenem  šolskem  bazenu kopališča Tivoli in na novi lokaciji – novem bazenu MURGLE (CDP Mijaks)
hitre povezave: URNIK in CENIK * PRIJAVNICA

Drugi program je namenjen ZMERNIM  PLAVALCEM, ki so že osvojili osnove treh tehnik plavanja (P, K in H). Te tehnike želijo nadgraditi in osvojiti še četrto tehniko, delfin. Vadba poteka v velikem 25 m bazenu kopališča Tivoli in na novi lokaciji – novem bazenu MURGLE (CDP Mijaks)
hitre povezave: URNIK * CENIK * PRIJAVNICA

Tretji program je namenjen tistim BOLJŠIM PLAVALCEM, ki že plavajo vse 4 tehnike in bi želeli popestriti vadbo plavanja, pridobiti na kondiciji, povečati obseg in intenzivnost treninga in se morda udeležiti kakšnega masters tekmovanja ali se samo plavalno družiti z ostalimi “veterani”. Vadba poteka v velikem 25 m bazenu kopališča Tivoli in na novi lokaciji – novem bazenu MURGLE (CDP Mijaks)
hitre povezave: URNIK * CENIK * PRIJAVNICA

V vseh programih  se na zabaven in dinamičen način naučimo pravilnega plavanja vseh treh ali celo štirih tehnik. Kot vsaka aerobna vadba je tudi vadba v vodi koristna: za regulacijo krvnega pritiska, zmanjšanje nevarnosti kardiovaskularnih bolezni, povečanje maksimalne potrošnje kisika, zmanjšanje celotnega holesterola, izboljševanje dihanje zaradi vlažnega zraka, kontroliranje telesne mase in telesne sestave,…

Odlično plavanje za odrasle!