TEKMOVALNI PROGRAM PLAVANJA ŠD AQUA

V tekmovalni program plavanja so vključeni otroci in mladostniki, ki se želijo resneje seznaniti s plavanjem, večkrat tedensko vaditi  in se udeležiti tudi tekmovanj, kjer preverimo svoj napredek. Treninge v ŠŠ in selekcijah vodijo izkušeni trenerji plavanja, ki z obilico veselja do plavanja posredujejo le tega naprej, na nove rodove.

ŠPORTNA ŠOLA

V programu ŠŠ delujejo 3 skupine, ki vadijo 3x tedensko. V ŠŠ vpisujemo otroke stari od 7 do 9 let. Če sima otrok željo po vključitvi v programe ŠŠ, se prosim obrnite na spodnje kontakte. Večino otrok v program povabimo osebno, to so tisti otroci, ki plavajo v naših programih MALE ŠOLE PLAVANJA in imajo ustrezno plavalno predznanje.

TEKMOVALNE SELEKCIJE

5 selekcij v kategorijah od mlajših dečkov do članov pri nas trenira od 3-6 x tedensko v vodi in 2-3 x tedensko v telovadnici.  V te skupine se lahko otrok vključi le s priporočilom in napotilom trenerja/učitelja ali če je otrok že prej obiskoval šole plavanja in osvojil vsaj tri tehnike plavanja ter se želi preizkusiti tudi v tekmovalnem plavanju. Delujejo selekcije mlajših dečkov, dečkov, kadetov, mladincev in članov. Pri nas so vsi zmagovalci!

Za informacije o tekmovalnih skupinah in športnih šolah nas lahko pokličete (041 328 189) ali vprašate na info@plavanje.net


Urnik in CENIK ŠŠ

PROGRAM ŠŠDANZA KOGA
(letniki)
LOKACIJAŠTEVILO
OTROK
CENIK
SEZONA 2021-2022
ŠŠ 1 - tekmovalno usmerjen 3x tedenskoTOREK 19.30,
ČETRTEK 19.30 in
SOBOTA 9.00
2013-2014 (1)TIVOLI - šolski bazen6
65,00€/mesec
ŠŠ 2 - tekmovalno usmerjen 3x tedenskoTOREK 19.30,
ČETRTEK 19.30 in
SOBOTA 9.00
2013-2014 (2)TIVOLI - šolski bazen665,00€/mesec
ŠŠ 3 - tekmovalno usmerjen 3x tedenskoTOREK 19.30,
ČETRTEK 19.30 in
SOBOTA 9.00
2014-2015
TIVOLI - šolski bazen6
65,00€/mesec
V programe selekcij so otroci povabljeni in so namenjene tistim otrokom in mladostnikom, ki želijo biti športniki v tistem pravem pomenu te besede, ki se nanaša na športno življenje. V selekcije se lahko vključijo plavalci stari od 8 let naprej, ki bi želeli trenirati od 3-4 x tedensko.
logo sofinancira MOL copy

SPOSOJENO IZ FB (ANONIMNI AVTOR):
En starš vpraša drugega: ”Zakaj zapraviš toliko časa in denarja za treninge in tekmovanja za svojega otroka?”
V odgovor dobi sledeče: ”Moram ti nekaj priznati – ne plačujem zato, da bi moj otrok postal športnik.”
Prvi starš zopet: ”Zakaj torej plačuješ, če ne zato, da bi tvoj otrok postal športnik?”

Drugi starš pa odvrne: ”Plačam za trenutke, ko je moj otrok tako utrujen, da si želi odnehati, a vendar ne odneha. Plačam za priložnost, da moj otrok razvije doživljenjska prijateljstva. Plačam za priložnost, ki jo ima otrok, da se od dobrih trenerjev nauči ne le tehnike, vendar tudi življenjskih lekcij. Plačam, da se moj otrok nauči discipline. Plačam, da se nauči sprostiti med socialnimi interakcijami, da bo ponosen, pomagal ostalim, da bo vljuden in spoštljiv član ekipe.

Plačam, da se nauči živeti z razočaranji, ko mu nekaj ne uspe ali ne zmaga, ko naredi napako pri stvari, ki jo je že tisočkrat vadil, zato da se vrne z dvignjeno glavo in vadi še naprej. Plačam, da se nauči dosegati cilje. Plačam, da se moj otrok nauči, da uspeh ne pride čez noč, temveč je plod neštetih ur truda; da je učenje dolgotrajen proces.

Plačam, da je moj otrok na igrišču, namesto da zahaja v težave z napačno družbo….lahko bi nadaljeval v neskončnost, a na kratko ti odgovorim takole, ne plačam zato, da moj otrok trenira, plačam za priložnosti, ki mu jih šport ponudi, da se razvije kot oseba in ima od tega koristi do konca svojega življenja, da pomaga ostalim in spoštuje njihovo individualnost. Resnično verjamem, da je to izjemna investicija. To je moja zapuščina zanj in za družbo“.

PRIJAVNICA ZA PRIPRAVE V ROVINJU, od 25.4. do 30.4.2023