Aktualne informacije

V ponedeljek 19. 9. pričnemo s programi!

Mala šola plavanja pričenja z novo sezono. Samo še nekaj prostih mest je na voljo!

Poglejte URNIK in si rezervirajte prosto mesto.

 

Program male šole plavanja AQUA temelji na zabavnemu, pestrem in zanimivemu učenju pravilnega plavanja treh tehnik plavanja (kravl, prsno in hrbtno).

Učenje poteka po našem lastnem programu učenja plavanja za otroke, ki vključuje vse osnovne elemente učenja plavanja. V programu za triletnike, vadba poteka preko iger in preko gibalnih zgodbic. Najmlajše otroke najprej prilagodimo na vodo, potem pa jih učimo osnov lebdenja na hrbtu in trebuhu, drsenja na trebuhu in hrbtu, upora vode … Ko to osvojijo, začnemo z učenjem udarcev in zavesljajev v tehnikah kravl, prsno in hrbtno.

Učenje na vseh nivojih poteka na prijeten in strokoven način.

Program velike šole plavanja AQUA temelji na sproščenem in strokovnem učenju pravilnega plavanja vseh štirih tehnik plavanja (kravl, prsno, delfin in hrbtno) z vsemi vključujočimi plavalnimi elementi kot so pravilni skoki, pravilni obrati …

Učenje poteka po našem lastnem programu učenja plavanja za otroke in mladostnike in vključuje vse osnovne elemente učenja plavanja. Pri sami vadbi dajemo poudarek na učenju pravilne tehnike plavanja na način od lažjega k težjemu. Na ta način otroci in mladostniki z lahkoto osvajajo nove plavalne elemente, hkrati pa učenje in ponavljanje vaj predstavljata tudi obliko koristne telesne vadbe. Plavanje je zdrav šport, saj hkrati krepi vse sklope telesnih mišic, pri hitro rastočih mladostnikih pa ne obremenjuje sklepov.

Skupine štejejo od 6 do 8 otrok na enega izkušenega učitelja plavanja.